Karriär

Var med och bygg oss som bygger Stor-Stockholm
Vår tillväxtresa har bara börjat. I ryggen har vi de viktiga parametrarna erfarenhet, kraft och ansvar i form av Bergsundet, men det är du som kommer hit som ska bidra till den nya plattformen – den som Bergsundet Development ska stå stadigt på även om tio, tjugo eller trettio år.

                      Just nu söker vi affärsutvecklare!

Demokratiskt ledarskap
Ingen här kommer att vara intresserad av jasägare, men inte heller av stora egon.
Vi söker dig som med utbildning och kunskap parat med nyfikenhet och entusiasm, aktivt vill vara med och driva Bergsundet Development framåt i ett bra tempo.
Ledarskapet här har stor öppenhet, ändå en tydlig riktning.

Patos minst lika viktigt som pengar
Ska du bli lycklig i din roll hos oss, besitter du en god portion medmänsklighet. Även om du skulle komma från goda omständigheter själv, har du ett rymligt hjärta för alla dem som vars förutsättningar varit sämre. Naturligtvis ska våra projekt vara lönsamma, men skillnaden här är att vi är övertygade om att lönsamheten kommer genom att skapa socialt och miljömässigt hållbara bostäder och områden. Det längre perspektivet vinner alltid över kortsiktigheten.

Välkommen att höra av dig!
Bäst om du mejlar Johan Perslow direkt på johan@fabb.se så får vi tillfälle att se om din ambition i livet överensstämmer med vad vi kan erbjuda. Välkommen!